Uncategorized

Ik ga bloggen, denk ik…

Wat doe je als je communicatie adviseur bent en je je directeur net hebt geadviseerd om te gaan bloggen? Zelf ook een blog starten zodat je hem qua ervaring net een stapje voorblijft? Met Twitter was dat niet zo moeilijk, maar zo’n blog waar moet die dan over gaan?

Over het vakgebied? Over food? Over reizen? Voor deze onderwerpen zijn tal van experts dus die vallen af. Maar wat wel zou kunnen, is schrijven over wat de pinda allergie van mijn oudste dochter doet met onze eetbeleving. Welke invloed het heeft op het dagelijks leven van ons gezin en hoe we samen met onze omgeving er voor zorgen dat ze niet in aanraking komt met iets waar pinda’s in zitten. Of volgens de allergenen informatie op het etiket mogelijk sporen in zitten van pinda.

Dan moet het alleen niet een soort van dagboek worden. Het moet iets zijn waar andere ouders die in een vergelijkbare situatie zitten zich kunnen herkennen en misschien wel ideeën opdoen. Natuurlijk is er op het internet al veel informatie beschikbaar. Zelf ben ik erg blij met de informatie van het NAN (Nederlands Anafylactisch Netwerk). Die wil ik nadrukkelijk niet gaan kopiëren, maar hun informatie kan wel de aanleiding vormen voor een blog.

Of het gaat lukken om het interessant te maken voor anderen weet ik nog niet, maar ik ga mijn uiterste best doen.

IMG_0078-1.JPG

Een gedachte over “Ik ga bloggen, denk ik…”

  1. Genoeg om over te schrijven hoor.bv: over hoe je dochter haar allergie ervaart, jullie kijk op eten en eetgewoonten. Wij gaan ongeveer maar 1 keer in het jaar uit eten naar een restaurant waar de eigenaar het menu eerst telefonisch met ons door neemt. De frustraties van voedingsmiddelen die ons kind lekker vind en kan eten, maar dan in eens toch sporen van ….bevatten. De lol van meer zelf koken en cake of taart maken. Hoe jullie het regelen als je dochter gaat spelen. Wat met traktaties. Hoe laat je je kind kennismaken met de epipen. Onze dochter mag met de oude epipen oefenen op een stapeltje sponzen.
    Gewoon beginnen met een blog!!!!! Genoeg om te schrijven!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.