Voedingsadvies

Jij bent uniek! Jouw lichaam reageert op z’n eigen wijze op voeding en jouw leefstijl vraagt om een persoonlijke aanpak als het gaat om het voeden van je lichaam.

Wil jij

  • je (weer) vitaal voelen?
  • zo goed mogelijk de overgang door?
  • weten wat goed is voor je (ongeboren) kind?
  • ook bij stress lekker slapen?

Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en dan bespreken we wat een persoonlijk voedingsadvies voor jou kan betekenen.

Ben je na het kennismakingsgesprek er klaar voor om aan een vitaler leven te beginnen dan is het tijd voor een persoonlijk voedingsadvies. We doorlopen daarvoor de volgende stappen:

Intakegesprek

We houden een intakegesprek op basis van een ingevuld intakeformulier en het door jou bijgehouden voedingsdagboek. Tijdens dit gesprek bepalen we jouw definitieve adviesvraag. Het kan zijn dat je meerdere vragen hebt. Dan bepalen we waar we mee gaan beginnen. Uiteraard krijg je ook alvast wat tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Adviesgesprek

We bespreken jouw persoonlijke voedingsadvies en wat jij denkt nodig te hebben tijdens de coaching periode. Na dit gesprek ga jij aan de slag met het voedingsadvies.

Coaching periode

De eerste maand is vaak het lastigst als je gedrag wilt veranderen. Daarom zien we elkaar wekelijks een half uur om te bespreken wat lukt en waar je tegenaan loopt. In deze periode waarin jij je voedingspatroon aanpast houd je bij wat je eet en wat het effect is. Tijdens deze periode hebben we wekelijks contact. Daarnaast kun je mij per e-mail of Whatsapp vragen stellen.

Evaluatie

Na 4 wekelijkse coaching sessies is het tijd om de balans op te maken. Waar sta nu? Kun je zelf verder? Of helpt het om nog een paar coaching sessies in te plannen. Had je bij de intake meerdere vragen? Dan bespreken we nu hoe we de overige vragen kunnen aanpakken.

Kosten*

Voedingsadvies compleet (inclusief 4 coaching sessies van een half uur): € 299,-

Aanvullende vragen na voedingsadvies: € 25,- per half uur

Aanvullende coaching sessie: € 25,- per half uur

*btw vrij.